вторник, 12 август 2014 г.

8 СТЪПКИ КЪМ ЗДРАВЕТО

Здравейте!

Ако за първи път попадате на мой блог, е добре да се запознаем, затова ще започна с малко информация за себе си.
Казвам се Боян Бонев и работя като графичен дизайнер.
След години на лутане и търсене на по-добър живот, имах честта да се докосна и да разбера осемте основни принципа, които не само поддържат здравето ни, но ни дават сигурност и спокойствие в ежедневната борза за оцеляване.
Всички желаем да бъдем здрави, това е заложено в нас и е съвсем нормално да го желаем.
Има хора, които просто искат да са здрави. Има обаче и такива, които не само искат да са здрави, но го искат, за да бъдат в полза на някой друг. Тяхното здраве не е основната цел. То е средство за постигане на основата цел. Научих с времето това, че второто състояние е по-благородно от първото... Това е висша форма на човечност.

Именно затова в този блог съм публикувал всичките 8 стъпки към здравето, които не само могат да ни помогнат да живеем един изпълнен със здраве и смисъл живот, но най-вече да бъдем полезни за хората, които имат нужда от нашата усмивка и силна подкрепа.

Не твърдя, че статиите са изчерпателни, но с течение на времето, ще допълвам информация, така че можете да се абонирате за блога, за да получавате новостите навреме.
Всяка едно от тези стъпки към здравето е доказала своята полза в продължение на години в живота на много хора. Направени са изследвания, които са доказали връзките между причина и следствие в начина на мислене, хранене, умереност, почивка и най-вече доверие в Бога.
Надявам се информацията от този блог да Ви бъде от изключителна полза, за да бъдете щастливи и да се радвате на живота, който Бог ви дава всеки ден.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар